2009. április 26., vasárnap

Unokahúgom ajándéka



Elkészült és most már csak "érnie" kell unokahúgomnak szánt ajándékom.




Azt hiszem az év végéig nem lesz szükségük szappan utánpótlásra! :)

A csomagolásán még gondolkodom, szívesen venném az ötleteiteket, mert roppant elegánsnak kellene lennie, hisz esküvői ajándék lesz, viszont sem én, sem a megajándékozott nem szereti a "csicsát"!




12 megjegyzés:

Monika írta...

Tyűha!!! Ez igen!!!!Micsoda remek ötlet ajándéknak!!!
Csomagolás??Hááát...én sem tudom,de lenvászonba csomagolva valahogy??Vagy beborítani egy dobozt valami egyszerű,natúras valamivel???
És hogyan fogják használni ezt a nagy szappant????

A.C.E írta...

Szia Mammka!

Ma úgy ébredtem, hogy tortadoboz+csipke csomagolás, de 4 hét alatt ez még biztos változni fog ahogy magamat ismerem! :)

Hát a használata roppant egyszerű, amikor elfogy egy adag, nem ugrik le fiatal pár a sarki közértbe szappanért, hanem azt mondja a feleség a férjnek, vagy fordítva: "Szívem, mennék fürödni, vágnál nekem egy szeletet a csokis, vagy a fahéjas kuglófból?" :)

Taurus írta...

Vannak ötleteid, nyam-nyam! A következő a méteres 'kalács' ötcentinként különböző 'ízesítéssel':)
Papír-csipke jó együtt, ragasztópisztollyal tettem már fel csipke szalagot, meg szép gombokat ikeás papírdobozra.

A.C.E írta...

Tauriu!

De jó ötlet ez a méteres kalács! Tegnap úgy is bejelentette a húgom lánya is, hogy ők meg augusztusban tartják az eskűvőjüket. Ráadásul imádják a méteres kalácsot! De igazi tortán is gondolkodom! Ragasztópisztolyom van, meg még időm is, úgyhogy csak összejön a csomagolás is! :)
Puszi: Eszter

csutkailda írta...

Szia Eszter!
Én valamilyen fából, vesszőből készült tartókát látok magam előtt.
Álmodozz!
Puszi: Ilda

A.C.E írta...

Szia Csutkailda!

Igen, igen, olyan hagyma alakút, tudod, ami lent kere és felfelé összefutnak a "szálak", az szép lenne. Most azért sajnálom, hogy köztünk nem megy a godolatolvasás, most megengedném, hogy belém láss, akkor tudnád milyen az elképzelésem!! :) Lehet, hogy te el is tudnád készíteni!!

Névtelen írta...

Hűűű, de jól néz ki :)
Szeretném megkérdezni, hogy ti mivel tartjátok egy területen belül a kecskéket? Márhogy ne ugorjon ki onnan...
Lassan születnek a kiskecskéink, lehet, hogy lesz sok kérdésem ;)
Valamelyest nyomonkövethető vagyok a kezdoparaszt.blogspot.com-on.
Jaaa, és azt akartam még kérdezni, hogy lehet-e, hogy tetű van a kecskében? Ha igen, akkor mit lehet vele csinálni?

Jennifer írta...

What a beautiful gift!

A.C.E írta...

Szia Gira!

A mi kecskéinket villanypásztor őrzi! Azért így írom, mivel ők még véletlenül sem akarnak elmenni, vagy kiugrani. Inkább őket őrzi a kóbor kutyáktól. Ha néha elfelejtem bekapcsolni azon kívül, hogy áramot spórolok nem történik semmi, ugyanúgy kerítésen belül legelnek. Lehetnek tetvesek, hál' Istennek nálunk még nem volt ilyen gond, mindenféle külső parazita elleni por, meg fürdető van, az állatorvost kellene megkérdezni ő mit javasol.Nálunk ilyenkor tavasszal mikor megtörténnek a szűrések féreghajtót szoktak kapni, ezt csak azért írom, mert nem tudom, hogy tudod-e, hogy arra is szükség van! Nyugodtan kérdezz, ha gondod van az ellésekkel kapcsolatban, nálunk szerintem már mindenféle problémával előrukkoltak a lányaim ezen a téren. Iletve van még egy-kettő amivel nem, de azt nem is ajánlom nekik! :)

A.C.E írta...

Jennifer!

Thank you! :)

Scofield írta...

:))) köszön, de annyira jót nevettem a blogon. elég sokáig azt gondoltam a muffin az muffin stahl judit után szabadon, majd kiderült szappan. Most a rendelés funkcióval ismerkedem. Gratulálok az oldalhoz !

A.C.E írta...

Köszönöm Scofield! Terveim szerint vasárnap viszek egy tálcával a "muffinjaimból" a családi banzájra, kíváncsi leszek hányan szeretnének majd beléjük harapni! :) Karácsonykor is eljátszottam ezt velük akkor bon-bonok voltak a terítéken! :) Szegény családom! :)

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...