2010. szeptember 16., csütörtök

Tetszik


az új formám? Súlyra akkorák mint a kockáim, a csomagolás is hasonló! Használata talán még praktikusabb, mint a kockáé.


Kíváncsi lennék a véleményetekre!!!



21 megjegyzés:

Julcsi írta...

Naná, hogy tetszik! Egyszerű, puritán, mégis tetszetős.

Mary írta...

Nekem is tetszik szép egyszerű forma!

Csillagos írta...

Kellemesek, szépek, de nekem mégis inkább a kocka...Talán mert annyira különleges, és mindenki rákérdez, aki meglátja a fürdőszobában:)))

Monika írta...

Csodaszép színe van és a formája valóban sokkal kényelmesebb!Olyan ügyes vagy!!!!

A.C.E írta...

Köszi Lányok!Julcsi, Maryenne örülök, hogy tetszik, szakmai ártalom, hogy bárhol vagyok, mindig azt figyelem mi lenne jó a szappanjaimhoz! :) Csillagos köszi a véleményedet, úgy tervezem, hogy egyenlőre megtartom a kockaformát is! :)
Mammka Te mindig olyan aranyos vagy, köszönöm a dícséretedet!!

Edit írta...

Nekem is nagyon tetszik, talan jobban is, mint a kocka alaku. Olyan kellemes, kezbe simulonak latszanak. Es ezek a szinek... :) Gyonyoruek!

Bodzás Vendégház írta...

Ez megint egy gusztusos forma, nagyon tetszik!!! A hasáb forma is maradjon, szerintem. (Nekem is az a kedvencem)

nusman írta...

Nekem is nagyon tetszik! Bár a kocka forma se rossz ;-)

A.C.E írta...

Edit a színeket ezeknél a szappanoknál a fahéjnak,a csokinak és a rózsának köszönhetem.

Zsuzsa köszi! A hasábforma számomra egyáltalán nem praktikus. Én nem igazán szeretem, valahogy nem símul a tenyerembe, de lehet, hogy ez csak az én dilim! :)

aaműhely írta...

Drága Eszter, így is jó úgy is jó. Amilyen formához kedved van éppen aza a jó, mert a lényeg, hogy még életemben nem használtam ennyire puha, finom kellemes és nem utolsó sorban a bőrömnek megfelelő szappant. Úgyhogy kísérletezz csak bátran :)

Mary írta...

Régi amfora reklám jutott eszembe Eszter: Tartalomhoz a forma!
:)

Névtelen írta...

Eszterünk! Minden forma tökéletes, csak te-féle szappan legyen! Nekem a kocka is tetszik, ez is! :-) Én a formákkal való játékodat leginkább azért élvezem, mert változatossá teszi a szappanjaidat és ez ugyebár, gyönyörködtet :-)!

A.C.E írta...

Andi köszönöm szépen, persze tudom én, hogy belbecs sokkal fontosabb, de azért ha megérdemlik hadd legyen nekik ünneplő ruhájuk! :)

A.C.E írta...

Maryenne :))) köszi!
ZsuKa de aranyos vagy, köszönöm! Igen én is szeretem, hogy időnként más, más formák sorakoznak a polcaimon!:)

dyna írta...

Nagyon gusztusosak és gyönyörű a színűk! Én eddig úgy tapasztaltam, h legjobban a kerekded (korong alakú) szappan simul a kézbe, hiszen az "görgetés közben" (vagyis ahogy habosítja az ember) simán körbe-körbe csúszkál a tenyeremben. És annak végig ilyen marad a formája, így szinte a teljes elfogyásig lehet normálisan használni és nem kell alakítgatni, gyömöszkölni a vége felé. A felső képen lévő ilyen lett?

Andulka írta...

Nagyon tetszik az új forma! Lehet, hogy elsiettem a rendelésemet? :-) Na majd legközelebb az új formát is kipróbálom! ;-)
A második képen a szappanok úgy néznek ki, mintha bombonok lennének! :-)

Taurus írta...

Nekem is a puritánabb formák tetszenek, ez is nagyon jó. A kockás egyszerűbben csomagolható talán, de neked erre is lesz szuper ötleted:)

A.C.E írta...

Dyna ezek olyan fajták, hogy a domború fele simul a tenyérbe és a síma felületével szappanozzuk a testünket.
Andulka folyamatban van egy megrendelésed? Fogom kérni minden blogos társamtól, hogy a megrendelésük "megjegyzés" rovatába írják be a bloguk címét, hogy tudjam, ismerőstől kaptam a megrendelést! Szóval, ha még nem kaptad meg a megrendelt szappanokat, kérlek írj neked egy emailt és küldök neked új formájú szappant is, persze csak akkor tudom ezt megígérni, ha van éppen belőle! :)

A.C.E írta...

Köszi Taurus, ezeket is papírpántos megoldással fogom csomagolni! :)

Andulka írta...

Szerdán megkaptam már a szappanokat ezért is írtam, hogy majd legközelebb...

Cinkepiri írta...

Az alsó képen lévő szappanyok oválisnak tűnnek. Valóban azok?
Ez az ovális forma tetszik nagyon!

Amúgy a hosszúkás formájúak amiket könnyű körbekörbe "szappanozni". Márhogy számomra. A beltartalom a leglényegesebb, ebben muszáj egyetérteni az előttem szólókkal.

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...