2011. június 21., kedd

Csipkebogyós-áfonyás kecsketejes arcpakolás


Ime a legújabb termékem! Igazi vitamin és antioxidáns bombát készítettem a bőrnek!! A kecsketejporon kívül, zabkorpát, csipkebogyót, feketeáfonyát, hibiszkusz virágot, rózsaszín agyagot tartalmaz:

A csipkebogyó rengeteg C vitamint tartalmaz, mely fontos előanyaga az A vitaminnak, ami viszont közismert antioxidáns. Segít a bőr regenerálódásában és hámképzésében. Ami még fontos a bőr számára az a rutin /P vitamin/ tartalma, az antioxidatív folyamatok védőfaktora, érfalvédő hatású, csökkenti a hajszálerek törékenységét. A csipkebogyót, illetve kivonatait tartalmazó készítmények az érzékeny, rozáceás vagy arra hajlamos bőr kezelésének hatásos szerei. A pigment foltok halványításában is segítséget hoz. Retinol tartalma miatt népszerű összetevője az antiage termékeknek. Esszenciális zsírsavak közül az omega3-at és az omega 6-ot tartalmazza.

Antioxidáns hatását erősíti az áfonya, amellett, hogy antocianocidok tartalma miatt nagyon hatásos a rozáceás bőrtünetek enyhítésére, perifériális vérkeringés-stimuláló és a kapilláris véredény-szerkezeteket erősítő hatása miatt.

Ez az arcpakolásom hibiszkusz tartalmának köszönhetően csökkenti a pangást a véredényekben, erősíti a kapillárisok falát és rugalmasságát, élénkíti a vérkeringést. Nyugtató hatású. Rendszeres használatával megelőzhető a bőr kivörösödése, foltosodása.

Minden bőr hálás lesz, ha megkaphatja ennek az arcpakolásnak a hatóanyagait, , de rosaceás bőr kezelésére ajánlom leginkább! :)


2 megjegyzés:

horimarika írta...

Hűűű. Ezt még meg is kóstolnám!

A.C.E írta...

Szerintem is tökéletes reggeli esetleg tízórai lehetne, csak az a baj, hogy az agyag valószínű nem csak délig adna lendületet! :))

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...