2011. június 30., csütörtök

Újdonságok a szappankonyhából


Újdonságok a szappankonyhából
Eltelt egy hét és újabb kecsketejes arcpakolás alapok készültek a szappankonyhában. Megkaptam az első pozitív visszajelzéseket is, aminek szívből örülök, mert hát hiába tudom én, hogy kizárólag jó minőségű és természetes alapanyagokkal dolgozom, egy-egy új termék elkészítésénél nagy izgalommal várom, hogy milyen visszhangra talál. /azért mindig beigazolódik, hogy a természet tálcán kínálja nekünk mindazt, amire szükségünk van, teljesen feleslegesen mérgezzük magunkat mindenféle vegyi anyagokkal.
Egy hátránya van azoknak a természetes kozmetikai, illetve bőrápolási termékeknek, amelyek vizet, vagy tejet tartalmaznak, igen hamar megromlanak. /A vajasak, meg az olajosak meg a nagy melegben a postázást nem bírják igazán/
A szappanok ezek alól kivételek, hisz ott a szappanosodási folyamatok alatt a tartósítás is megtörténik. Arcpakolásaimnál úgy érem el a hosszú szavatosságot, hogy minden szépet, jót és főleg természeteset teszek beléjük, de a vízbázist nem. Ez azért is praktikus azon túl, hogy hónapokig eltarthatóak minőségromlás nélkül, mert a felhasználója nyugodtan alkalmazhatja hozzá kedvenc, jól bevált olaját, rózsavizét, aloe veráját, stb. Természetesen sima csapvízzel is tökéletes hatást lehet velük elérni, hisz jól összeválogatott alapanyagokat tartalmaznak. Mindig csak egyszeri alkalomra elég arcpakolást keverjünk ki magunknak a tenyerünkben, vagy egy kis tálkában. Én például úgy használom őket, hogy az egyik tenyeremben 2 kis fakanálnyi alapot teszek, a másik kezemmel hozzácsepegtetek annyi vizet, hogy puding sűrűségűvé váljon és már teszem is az arcomra, dekoltázsomra az ujjammal. Még mosogatni sem kell utána! J
Az elkészült fajták:
- csipkebogyós-áfonyás
- málnás
- epres
- mentás-levendulás
- rózsa-hibiszkuszos
- kamillás-mandulás
- spirulinás
- paradicsomos
- és kifejezetten ekcémás bőrre is tudok már ajánlani arcpakolást.
- Tervezem további fajták készítését, például lesz sárgarépa, cékla, mogyoró és persze kakaó hatóanyagait tartalmazó kecsketejes arcpakolásom is! J
Amennyiben elfogy az első adag belőlük és bőrödnek tetszett, utántöltőt is kérhetsz belőlük, amely valamennyivel olcsóbb és még a postaköltséggel is spórolhatsz egy picit.
Arra is lehetőség van /mivel egy-egy bőrtípusra több féle arcpakolást is tudok kínálni/, hogy mintacsomagot vásárolj belőlük, ezzel segítve a legkedvesebb kiválasztását.
Remélem új termékeim is elnyerik majd tetszésedet! Ha van olyan alapanyag, ami kifejezetten jó a bőrödnek és nem találtad meg az arcpakolásaimban kérem, írd meg nekem, remélem tudok olyan személyre szabott arcpakolást készíteni, ami tökéletes választásod lesz a mindennapi bőrápolásodhoz!
Nagyon szép nyári napokat és ha épp nyaralsz, vagy nyaralni készülsz kellemes pihenést kívánok!

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Hű, de jól hangzik! A piszkos anyagiakról és a további részletekről hogy lehet tudomást szerezni? E-mailben szoktad leboltolni az üzleteket?:)

ui.: Megtaláltam a webáruházban:)

A.C.E írta...

Szia Kató!
Úgy van! Szólj, ha regisztrálsz, mert ahhoz, hogy Te is megkaphasd az 5 %-os kedvezményt, amit a blogtársaknak adok, át kell regisztráljalak visszatérő vevőmmé még a megrendelés előtt! :)

RaMary írta...

Kedves Eszter! Köszönöm hogy vigyázol a bőrünkre, az egészségünkre. Egy ideje már követem a tanácsaidat. Hálából a jó tanácsokért és a nagyszerű játékért, melyet Te indítottál el, szeretnélek megajándékozni valamivel, ezért kérlek látogass el a blogomba.
Mari

A.C.E írta...

Kedves Mari! Köszönöm kedves szavaidat és azt, hogy gondoltál rám! :)

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...