2010. január 20., szerda

Sorsolnék, de.....

Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

Sorsolnám a nyertesemet a blogszülinapos játékomra, de mivel kecskelányaimat most nem zavarhatom a kiválasztás nehéz munkájával :), rábíznám a Random.org-ra. Nem is lenne gond, sima ügy, csak a bizonyítással van bajom.
NEM TUDOM HOGY KELL LEFÉNYKÉPEZNI A KÉPERNYŐT!!!
Kérlek segítsetek, hogy letudjam bonyolítani a sorsolást!!


2 megjegyzés:

Edit írta...

Windows alatt dolgozol? En ugy szoktam, hogy megnyomom a Ctrl es a PrtScn billentyuket egyszerre, utana megnyitom a kellekekben a Paint programot, majd ott Shift+Insert billentyuk, es mar ott is a kepernyo kepe. Mar csak el kell menteni.

Remelem tudtam segiteni, most nem tudom leellenorizni, hogy tenyleg jol irtam-e, mert Linuxos gep elott ulok.

Corinna Nitschmann írta...

Szia Eszter!
Csatlakozom Edithez. Annyi különbséggel, hogy a Ctrl és PrtSc (= print screen)együttes megnyomása és elengedés után a ctrl c -vel "szedem fel", aztán ctrl v -vel teszem le a paint programba. (A Paint-et a start menüben találod, egy kis festékes paletta és ecset a jele.)

Milyen jó, hogy ebbe a fincsi világba csöppentem! Imádom a szép és jó szappanokat, azokkal nemezelek. És ott nem mindegy, ha az ember nem akarja tropára vágni a bőrét.

Üdvözlet a gyapjúkupacból
Corinna

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...