2010. november 24., szerda

Testi-lelki kényeztetés


Mostantól tényleg tejben-vajban fürdetlek Benneteket!
Szeretitek a fürdősókat: igazi testet-lelket kényeztető fürdősó recepteket állítottam össze! Az alapuk: Holt-tengeri só, jó sok kecsketejpor, Epsom só /erről a sóról előző bejegyzésemben részletesen írok/



Virágokat, őrleményeket és illóolajokat teszek a sókba, hogy a látvány és az illat is fokozza az ellazulás élményét. Minden fürdősóm tartalmaz E vitamint és kollagént és ahol színnel is hangsúlyozni szeretném a fajtájukat, azoknál ásványi anyagokkal teli agyagokat használok.


Mivel időm az mostanában nem nagyon van /hála Istennek, meg Nektek :), így most nem tudom mindegyik fajtát lefotózni, feltenni a webáruházamba, de a rózsás már fent van itt. Az a kérésem, hogy ameddig nem szerepel mindegyik fajtám addig a megrendelés "megjegyzés" rovatába írjátok meg, milyent szeretnétek, köszi.


A fajták: rózsás, levendulás, zabos-mézes, akác, hársfa, mentás, kamillás, citrus /de lehet kérni külön narancsot, citromot és mandarint is/, mangó, fahéj-szegfűszeg, teafa, barack, herbál /rozmaring, bazsalikom, kamilla, hárs/ , pacsuli /remélem nem felejtettem ki semmit/ Ha nem találod a kedvenc illatodat, kérlek szólj és megpróbálom elkészíteni Neked!

A fürdősók súlya 0,5 kg., ami azért elég sokáig elég! :)


Kétféle módon kérheted őket: vagy összekeverem a sókat és a virágokat, őrleményeket, vagy kérheted úgy is, hogy külön egy kis teafilterben rakjam a "sóhozzávalókat", mert vagy nem szereted ha a fürdővízben úszkálnak, vagy nincs lefolyószűröd.


Na hogy tetszik?


Azért megkérdem majd a meskás lányokat, hogy szerintük fel lehet-e ezeket a sókat tenni hozzájuk, ha igen lesz a válasz, akkor jövő héttől ott is megvásárolhatók lesznek!

Ami még tervezés fázisában van a fejemben, de már erősen kiakarna onnan pattanni az egy igazán jó kis kecsketej arckrém, aminek tesztelésére majd Benneteket is mozgósítlak, ha nem bánjátok. Keresek majd minden bőrtipusra "tesztalanyokat", akik kapnak tőlem mintát a krémből visszajelzés, értékelés fejében. Na, de ehhez aztán tényleg idő kellene, csak azért írtam, hogy tudjátok mi lesz a következő termékem.
:)
Minden kedves olvasómnak szép napot kívánok és bízom benne, hogy csak riogatnak a hóeséssel! :)
/képek az internetről valók/

Nincsenek megjegyzések:

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...