2010. november 5., péntek

Szappan-szappanbugyor csomagocska


Tudtam, hogy lavinát indítok el azzal, ha csomagokat kezdek el készíteni, de ez egyáltalán nem gond, így legalább legális alkalmat kapok az ötletelésre, amit nagyon szeretek! :)


Az egyik kedves vevőm kérdezte, hogy nem lesz-e olyan csomagom amiben egy darab szappan és egy darab bugyor lesz, mert ő olyat szeretne ajándékozni. A csomagok összeállításánál a csomagolás jelenti a nehézséget, mert hát azonkívül, hogy gusztusosnak kell lenne a postai kezelést is károsodás nélkül át kell vészelniük. Mivel szappanjaim legjellemzőbb tulajdonsága az, hogy természetes anyagokból állnak, így a csomagolásnak is ezt a trendet kell követnie. A kis kosárkák nagyon beváltak, de ehhez, a kért összeállításhoz valami kisebb tartó kellett és találtam is valamit. Szizál dobozokat fogok használni. Kaptam szizálgyapjút is, ami klassz kis ágyat adhat ennek az összeállításnak! Tehát ez a csomag egy a kedves vevő által kiválasztott kecsketej szappanomat és egy tiszta pamut szappanbugyrot tartalmaz.

Minden kedves olvasómnak nagyon kellemes napot kívánok!

U.i:: az interjú anyagát a jövő héten kapom meg, így arról majd később írok Nektek! :)

3 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon gusztusosak ezek a csomagok:o)

Mary írta...

Kifogyhatatlan vagy ötletben. Nagyon szép!:)

Névtelen írta...

Eszterem! Mindet imádom! egyik jobb, mint a másik! mire eldöntöm milyen legyen, addigra újabbat hozol, ami persze teljesen letarol :-)

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...