2009. július 5., vasárnap

A kókuszos, meg az ánizsos


Most jutott eszembe, hogy a kókuszos szappanomat még meg sem mutattam Nektek! Hát íme, semmi különös, a szokásos kerek forma, de azért kapott egy botanikai ritkaságot, kókusz illatú tulipánt! :)

Ja és az ánizs szívemet sem!


24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Eszter!
Végigolvastam a blogodat, nagyon tetszik, szinte érezni a szappanok illatát, ahogy leírod.
A tegnapi felhívásodra "muszáj" volt kötnöm egy bugyorkát, feltettem a blogomra. Persze, nem volt itthon olyan fonalam, amit írtál, de azért ebből is láthatod hogy dolgozom. Vagy vegyek holnap Honleányt, és csináljak még párat?

A.C.E írta...

Szia Egérke!

Köszi megnéztem, szépen dolgozol! Ha nem haragszol megvárom még a többiek munkáit is! Arra kérlek viszont Benneteket, ne említsetek a blogotokban elkészült munkáitokkal kapcsolatban, nem a reklám kedvéért kértem, /nem tudtam másképp elintézni, hogy lássam őket/ rakjátok ki a képeket, így nagyon visszásnak tűnik a dolog. Elég annyi, hogy elkészítettek egy szappanbugyrot és tádám, így nézz ki. Nekem meg hagytok itt egy üzenetet és már nézem is! Ugye megértitek?

Egérke a napokban döntésre kell jutnom, kérem addig türelmedet és a végleges bugyrot tényleg Honleányból kellene elkészíteni, mert se szöszös, se fényes fonalból nem illene a szappanjaim stílusához.

Köszi és szép hetet kívánok!

Névtelen írta...

Szia Eszter!
Bocsi, hogy reklámoztalak, de nem a bugyor miatt linkeltelek be, hanem tényleg nagyon tetszik ez a szappanosdi. Én biztosan rendszeresen foglak olvasni, sőt valószínűleg szappant is fogom rendelni, ha lesz rá keretem.
A bugyorral kapcsolatban: a minta lehet más is, vagy maradjon ez?

A.C.E írta...

Szia Egérke!

Természetesen jólesik és köszönöm ha azért rakod ki a likem, mert tetszenek a szappanjaim, ennek nagggyon tudok ám örülni!! :)
Lehet más a minta, de 2 dolog a lényeses ezzel kapcsolatban: az egyik, hogy lukacsos, vagy laza legyen a gyors száradás elősegítése miatt, a másik, hogy nem lenne jó, ha bonyolult minta miatt lenne drágább a bugyor. Szóval, ezeket figyelembe véve, bármilyen minta lehet, sőt az sem baj, ha mindegyik más! Legalább nem olyan unalmas megkötni mondjuk az ötödiket sem! :) az átkötésével kapcsolatban azonban inkább ez a megoldás lenne tetszene, amit Gabcsapnál láttam: http://i235.photobucket.com/albums/ee188/gabcsap/page-17.jpg?t=1244897572, azzal a változtatással, hogy az egyik felén akasztósra kellene csinálni, ha ez így érthető egyáltalán :).

Névtelen írta...

Szia Eszter!
Ne haragudj, hogy itt írok, de a gépemről nem tudok közvetlenül e-mailt küldeni. Nagyon örülök, hogy tetszett a bugyorka, én 500 ft-ra gondoltam, nem tudom, Neked ez megfelel-e?
Az én mail-em: koszovanne@gmail.com
Ha odaírsz, utána már tudok e-mail-ben válaszolni.

A.C.E írta...

Szia!

Nekem itt is jó, csak miattad gondoltam az emailre :). Na jó, legyen ötszáz, de nehogy már alkudozás nélkül elfogadjam az ajánlatodat, a postaköltséget akkor viszont Te állod! Jó ez így neked? Ha igen, akkor már jöhet is az első tiz darab a jelzett módosításokkal. Na a többit viszont tényleg emailben, estefelé!

Puszi és mégegyszer köszi!

A többieknek is köszönöm az ajánlatát, lehet, hogy még szükségem lesz a segítségetekre, vannak még terveim!! :)

Névtelen írta...

Nekem tökéletes, a postaköltséget én is így gondoltam. Azt elfelejtettem írni, hogy azt mondták a boltban, hogy a Honleány megszűnt, és helyette Piroskát adtak, de biztosított róla az eladó, hogy ugyanaz a minőség. Van még egy másik fajta, ami szintén azonos minőség, az ELDORADO, de az drágább és kevesebb fonal van rajta. Ki érti ezt?

Anice kötős blogja írta...

A bizniszt meghagyom egérkének, jó. Nézd meg azért az enyémeket is. Köszi.

A honleány jól nyúlik egyébként. Ami elsőre nem látszik olyan lyukacsosnak, az is az lett egyszerre, hogy az ember bele rak valamit.
A kézi kötés egyébként is sokaknál lazább, mint ha géppel lenne elkészítve, én sztm legalább is.

Daisy Soap Girl írta...

I love the crisp lines of the soap. Very nice.

Névtelen írta...

Eszti szeretnék segítséget kérni tőled. A nagylányomnak Esztinek, már elviselhetetlen az ekcémája neki szeretnék szappant vásárolni tőled. És van egy ennél is nagyobb gondom most a kicsi lánykám Emese baba, 4 napja beteg. Tele van a teste piros 5 forintos nagyságú, most már keléssekkel, sőt a szája is tele van és nem tudják az orvosok mi a baj, hogy kezeljék. Piros pötty aztán a nem kezelt rész a tanácstalanságtól, kelés lett. Csurom gennyes a kicsikémnek a teste és gyulladt. Mindenféle krémszappant írtak ki, de csak nem lett jobban. Tegnap eset a kórházban voltunk vérvételen, a tudom meg reggel az eredményt. Segíts nekem, szerinted valamelyik szappanod jó lenne neki? Köszönöm szépen, nagyon aggódom:(.

A.C.E írta...

Szia Fruzska!

Esztikédnek a Holt-tengeri szappanjaim lehetnének a megoldás, a picinek pedig a kamillásból adnék, van egy főzésre való olyanom, ami ugyan csúnya, mert kicsit beleragadt a formába, de direkt az ilyen esetekre két adag kamillakivonatot tettem bele! Ha az is kevés lenne a teagfást is érdemes lenne kipróbálni, hátha az segítene. De igazság szerint az alap problémára kellene rájönni, mert amíg az nincs meg, legjobb esetben is csak a tünetek kezelhetőek, de hát gondolom ezt Te is tudod. Egyébként viszket is a picinek a bőre?

Elhiszem, hogy aggódj, borzasztó, ha a gyereknek valami baja van és tanácstalanok vagyunk! Remélem tudok majd segíteni!

Puszi: Eszter

Névtelen írta...

Köszönöm, hogy válaszoltál. Igen viszket neki, feltettem a kis pöttyökről pár képet a blogomba nézd meg, ha gondolod. Jól lenne az a kamillás szappan most nagyon. Esztinek, meg a holt tengeri szappan. Egy gondom van én gépről nem tudom, hogy hogy kell utalni. Nagyon szeretnék a gyerekeknek segíteni. Meg tudjuk valahogy oldani?Köszönöm a válaszod, és azt is hogy segítesz:).

A.C.E írta...

Fruzska!

Nem az a gond, hogy mikor, meg hogy utalsz, hanem az, hogy hétvége jön és nem tudom elküldeni a szappanokat. Most van az, hogy fogalmam sincs mit csináljak, mert nagyon szeretnék segíteni és reményeim szerint tudnék is, de holnap nincs posta és különben is legkorábban hétfőn kapnád meg a szappanokat!

Névtelen írta...

kedves Eszter, szeretnék Neked "átadni" valamit! Kérlek, nézz be hozzám! Zsu(Ka)zsi

Monika írta...

Annyira szeretem a szappanjaidat-köszönöm!!!Ilyenkorra már pikkelyesen száraz szokott lenni a bőröm ,de semmi gondom.:)
Férjem sem vakarózik,nagyon szereti és a bugyorban külön jó neki.:)
Pussz!!!

A.C.E írta...

Kedves Mammka!
Mindig annyira meg tudok hatódni, ha ilyen levelet vagy kommentet kapok valakitól, mert nagyon-nagyon emberi dolognak tartom, hogy a mai kor drága idejéből áldozz fel arra, hogy tudassa velem, hogy sikerült, amiért nap, mint nap dolgozom!
Köszönöm Neked és használjátok továbbra is egézséggel szappanjaimat!
Amit szerettem volna megkérdezni tőled: láttam gyönyörű levenduláidat és érdekelne, hogy van-e szárítottad is?

verus írta...

Szia Eszter!
Kipróbáltam a rózsa-csokis szappanodat és csodás! Úgy kell azóta kiimádkozni a kádból:))

A.C.E írta...

Szia Verus!

Köszi a visszajelzést :), hát az már biztos, hogy a ma készítendő Bounty szappanom nagyon "fincsi" lesz, mert azt a sok-sok pozitív energiát amit jelzéseitekből kaptam, mind belefogom varázsolni! :)

Puszi

Zsófi írta...

Sziasztok!
Fú, most elég bizonytalan vagyok, mert nem vagyok tapasztalt blog olvasó, meg persze interneten rendelő se, de volna pár kérdésem. Ha rendelnék tőled, akkor csak postán tudod küldeni, kivéve ha én lemyegyek hozzád, igaz? Köszi

Zsófi írta...

na, írtam aztán nem rakta be. Szóval az a kérdésem, ha tőled rendelek akkor csak postán tudom átvenni vagy ha leutazok hozzád?

A.C.E írta...

Szia Tappos!

Igen, sajnos egyenlőre ez így van! Majd egyszer, talán lesz saját boltom, bár az már más kategória lesz!

Szép napot kívánok: Eszter

Zsófi írta...

no jó, és rózsaszín cskket tudsaz küldeni?:)

A.C.E írta...

Szia Tappos!

Hogyne tudnék, de mivel én is a postán szerzem be, mielőtt neked elküldeném, szerintem egy kicsit logikusabb és gyorsabb lenne, ha esetleg a legközelebbi posta polcáról vennél le egyet! :) Vagy, ha Te is olyan szerencsés vagy mint én, hogy mobil posta jár hozzád, hát kérj a postásodtól, biztos van nála, ma én is ezt fogom tenni! :)

Szép napot kívánok!

Zsófi írta...

Akkor viszont lenne egy különleges kívánságom, már ha megengeded... Mailben írok!

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...