2009. július 22., szerda

Újabb nászajándék


Ez az óriás Bounty rózsa a húgom lányáé lesz! Azért tettem mellé a csokis és a kókuszos normál méretű szappanomat, hogy legyen viszonyítási alapotok a mérete megítéléséhez.
Remélem tetszeni fog neki, azt tudom, hogy a Bounty csokit imádja! Az illata nem semmi!


Egyebként is nem soká' olyan csoki illat lesz a szappankonyhámban, hogy egy-két kiló megint rám fog vándorolni, ugyanis kaptam egy "nagyobbacska" megrendelést csupa csoki szappanra!:o)

5 megjegyzés:

Zsófi írta...

Ez egyszerűen fenomenális! Állati jóóóóóó:) Nagyon fog neki örülni a hugod lánya:) Amugy hogy csinálod a formát? Csak puszta kiváncsiságból kérdezem:) Van vmi öntőformád? És hány kilós a szappan maga?

bubble írta...

Szia!

Imádom az illatos szappanokat, nagyon tetszenek az alkotásaid! :)Régóta szemezgetek velük a Meskán is, nagyon csábítóak! :)
Ez a bounty rózsa pedig tényleg nagyon szupi! Legszívesebben beleharapnék :D

További sok sikert a munkáidhoz!

Üdv. Jucii

A.C.E írta...

Köszi Lányok!

Tappos, formába öntve készülnek ezek az óriás szappanok és ez speciel 2 kg-os! :) Azt hiszem Valcsáéknak sem lesz szappanból hiányuk ebben az évben!! :)

Mélisande írta...

Öööö... ezzel hogy lehet fürdeni?:))) Amúgy az a bajom nekem is a csokis szappanokkal, hogy kedvem lenne beléjük harapni.:)
Mindenesetre gyönyörű, én is szemezgetek a Meskán velük, amúgy is nagy szappanrajongó vagyok. Csak úgy érdekességként megírom ide, hogy kaptam szamártejből készült szappant Franciaországból. De kecsketej még nem volt! :(

A.C.E írta...

Szia Mélisande! Még hogy lehet-e vele fürödni? Hát nagyon remélem! :) Szeletekre vágva lehet is vinni a fürdőszobába! Nekem meg birkatejes szappant hozott a fiam Ausztriából, majd kipróbálom.

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...