2009. augusztus 22., szombat

Neked jut még belőle? :)


Egérkétől kaptam egy jó nagy pohár hűsítő limonádét, piszkosul jól esett, de már csak 10 adag maradt, úgy hogy sajna csak az első tíz látogatóm kaphat belőle aki erre jár és meglátja a kocsit!
Arra kérlek benneteket, hogy mindenki hagyjon nekem egy rövid kommentet, vagy csak a nevét, aki még kapott belőle, köszi!

10 megjegyzés:

Esthi írta...

Jól hangzik a limonádé ebben a nagy melegben. Most ért ide az eső, de azért innék egyet én is. :)))

A.C.E írta...

Egészségedre Esthi, Te hogy szereted a limodádét? Ha gondolod add tovább barátaidnak, szívesen adom Neked és itt is hadd üdvözöljelek a bloggerek egyre szélesebb táborában!

Katuska írta...

Limonádé?
Jöhet!!!!!
Limonádé recept:
1 citrom
1 zöldcitrom
1 uborka
méz,cukor,édesítő-kinek mi
rengeteg jégkocka
jó nagy kancsó,olyan 4-5L-es

a hozzávalókat jól átsikálni,mert héjastúl mennek a "kancsóba".Citromokat karikára vágva,az uborkának csak a vastagon levágott héjából egy csík(a többi mehet a salátába:o) ),megédesítjük-nem muszáj,hozzáadjuk a jeget,feltöltjük vízzel.
Hónunk alá csapunk egy könyvet,elvonulunk az árnyékba,felpakoljuk a virgácsainkat és élvezzük az életet!!!!!!

A.C.E írta...

Wow!!!! Ez igen! De jó, hogy vízuális alkat vagyok, így a bejegyzésed olvasásával egyidőben élveztem a limonádé ízét és a kellemes szieszta hangulatát!! Az uborka, mint hozzávaló először meglepett, de aztán beláttam, hogy ott a helye a limcsiben! Kedves Sárkányom :), ha gondolod Te is tovább adhatod szomjazó olvasóidnak!

Puszi

A.C.E írta...

Látszik, hogy ma nincs kánikula! Persze én vagyok a hibás, megnézhettem volna az időjárás-jelentést, mielőtt elkészítem ezt a rengeteg limonádét! :)
8 adag vár még gazdára!

Hunszil írta...

Szia én is meg akartalak hívni egy kis hűsítőre, de látom már mérgezésed lesz a sok hűsítő limonádétól :) azért én a díjat csak azért is neked ajánlom :))) !!!

A.C.E írta...

Aranyos vagy Szilvi! Elteszem a kánikulai időre, állítólag lesz még ilyen!
Puszi

Bejus írta...

Szia Eszter!

Meghívtalak egy virtuális limonádéra. Tedd el későbbre, mert lesz itt még meleg. :)

Puszi
Bejus

Julcsi írta...

Nekem is jólesett! Egészségünkre! :)

Remélem teljesen rendben van a szemed!

Igaz és kibic vagyok, de nekem a vászon jobban bejön. Szép nyárvégét! :)

Puszi: Icika

A.C.E írta...

Szia Icika!

Köszi, most úgy tűnik rendbe jött, remélem később sem lesz belőle semmi gond, hát ez van, ha az ember felelőtlen! Remélem nálad minden rendben, megyek megnézem a fórumot! Puszi

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...