2012. április 6., péntek

Eszter féle hétvégi relaxáció, szépségápolás





   Amennyiben egészen  véletlenül nem lenne egy ilyen szuper kültéri  kádad a tengerparton, meleg és tiszta fürdőszobában készíts el egy meleg gyógynövényes-kecsketejes fürdőt a Holt-tenger ásványainak áldásos hatásával. Gyújt meg néhány gyertyát, vagy mécsest. Nyakad alá egy tiszta, néhány csepp illóolajjal illatosított törülközőt tekerj, keresd meg kedvenc zenédet és egy pohár vörösbort is tégy a kád szélére : ) 


Herba kecsketejes fürdősó

        Szemed fiatalságáért, szépségéért használj gyógynövényes filtereket
   arcodra kend fel a kedvenc kecsketejes arcpakolásodat


 Spirulinás-kecsketejes arcpakolás 


 hajadra pedig a típusának megfelelő gyógynövényes hajpakolásodat és halk zene hallgatása közben, gyertyafény mellett tölts el a ebben a kellemes és szépítő fürdőben 15-20 percet, majd luffával dörzsöld át egy kicsit az egész testedet.  Mosakodj meg kecsketejszappanjaim közül azzal, amelyik leginkább jó hatással van a bőrödre. 


Csokis kecsketejszappan

A kádból kilépve mosd le az arcpakolásodat, kend be testedet és arcodat ghis arc és tejvajjal.


Rózsás-ghis arc és testvaj



     Hajadat szabadíts meg a pakolástól, mosd meg kecsketejszappannal, majd öblíts le gyógynövényes hajöblítővel.  

Ez csupán egy óra a hét 168 órája közül, de garantálom, hogy ha szánsz rá 60 percet, nem csak a bőröd, a hajad lesz hálás érte, hanem a lelked is megkapja azt az az energiát, ami segít majd könnyebben elviselni a következő hét gondjait.

2 megjegyzés:

horimarika írta...

Nagyon sok hasznos olvasnivaló... Köszönöm!!!!

A.C.E írta...

Köszönöm Marika! :) Készülődsz a Húsvétra? :)

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...