2012. április 26., csütörtök

A szépségért szenvedni kell /az állatoknak/

Ezt muszáj megosztanom Veletek! Tudjátok rólam mennyire hiszek az energiák áramlásában. Nem akarom elképzelni miféle energiák lehetnek egy állatkínzások árán megalkotott kozmetikumban, brrr!!! 


Nőt kínoztak egy forgalmas utca kirakatában - sokkoló képek!

Az állatokon végzett kísérletek ellen folyó kampány részeként egy 24 éves nőn végezték el a szokásos eljárásokat - mindezt egy kirakatban.
Az egyik londoni Lush üzlet egészen megdöbbentő módját találta ki annak, hogy aláírást gyűjtsön a szépségiparban végzett állatkísérletek ellen. A 24 éves Jacqueline Traide önként vállalta, hogy kirakják őt egy kirakatba, és demonstrálják rajta azokat az eljárásokat, amit minden védtelen állaton elvégeznek a különböző laboratóriumokban.
Jacqueline-t erőszakkal megetették (kép ITT), beinjekciózták és különböző krémekkel kenték be, amik durva allergiát okoztak a bőrén (kép ITT), szemcseppet kapott, amitől órákra elhomályosult a látása(kép ITT), és még a hajának egy részét is lenyírták, hogy elektródákat csatlakoztathassanak a fejéhez (kép ITT). És valahol, egy sötét laboratóriumban védtelen állatok ezreivel ugyanez történik - csak a lánnyal ellentétben ők nem mehetnek haza a tortúra után, hanem életük végéig egy ketrecbe bezárva szenvednek.
"Remélem, hogy ezzel végre ráébreszthetjük az embereket arra, hogy nem mindegy, mit vásárolnak meg, mert szörnyűségek történnek a színfalak mögött."
- nyilatkozta Jacqueline.
Szívügyünk az állatkínzás elleni harc, ezért kérünk titeket is, hogy ha mással nem is, legalább azzal lépjetek fel ez ellen a szörnyű módszer ellen, hogy ne vásároljatok olyan kozmetikai termékeket, amiken nincs feltüntetve, hogy nem végeztek állatkísérleteket az elkészítésükhöz.
Forrás: neon.hu

Ezt  én nem tudtam végig olvasni /egyszerűen fizikai rosszullét fog el, ha állatok kínzásáról hallok,  vagy látok/ de hátha Nektek sikerül: http://allatkiserletek.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...