2009. március 29., vasárnap

Fürdősó csomagolás





Elkészült a kecsketejes fürdősóm csomagolása. Szeretném kikérni a véleményeteket róla!
A címkéket kék papírra nyomtatom!

9 megjegyzés:

Limara írta...

Szerintem gyönyörű, de a fehér papíron elegánsabb, szebb, mint a kéken!:))

Erika írta...

Nekem a kék is tetszik, naturálisabb a vászonbugyorhoz. De: A kecskét hogyan őrlöd porrá???

Hunszil írta...

Nekem tetszene kék papíron, szerintem kissé autentikusabb lenne, mint fehéren:))))

A.C.E írta...

Hát szörnyű vagyok! Megint rám tört az a bizonyos "á, ez nem a végleges megoldás" című frász! A zsákocska tetszik, de a címke az annyira már nem is! Na mindegy, legalább holnapra is marad alkotni valóm! :)
Köszi a véleményeket, jó hogy kaphatok visszajelzéseket!! Szilvi ugye Te is meg kaptad már .... Kiseri azt hiszem sírva könyöröghetne nekem bárki, ha a kecskét kellene porrá törni a fürdősóért, az életben nem kapna tőlem ilyet! :)

A.C.E írta...

Ja még annyit, hogy pontosan rátapintottatok a dillemáim lényegére! Mivel én készítem a címkéket, csomagolásokat készíthetnék bármilyen stílusúra őket és néha az elegáns-modern felé húz a szívem, de aztán megbeszélem magammal, hogy nem ez volt kitűzve célul amikot eldöntöttem, hogy ilyen naturális termékeket akarok készíteni! :)

Hunszil írta...

Szerintem szép olyan tiszta, egyszerű, főleg, hogy csipke a megkötő:) Sajna még nem , remélem nem veszett újfent el a postán :(((((( Nagyon haragudnék:((((((( !!!!!!!

A.C.E írta...

Szia Szilvi!

Ugye nem pikkel rád a postásod valamiért? Annak az esélye, hogy pont Te ne kapd meg a csomagomat másodjára sem, hát..... Most már több mint egy év alatt rajtad kívül még egy valakihez nem ért oda a csomagom, bár még ketten nem jeleztek vissza! :(

Remélem ma ha nem is kétszer, de legalább csönget hozzád a postás!

Puszi: Eszter

Hunszil írta...

Igen megjött :) végre már izgultam, hogy esetleg:(((Nem tudom, hogy pikkel-e vagy sem, minden esetre fiatal srác a postásunk és mivel 4 db 24 van állandóan keveri a dolgokat::((( pedig már egy párszor szóltam neki.
De megjött itt van és nagyon köszönöm:)))))

A.C.E írta...

De jó, Szilvi, akkor már csak két csomagom végállomása kétséges! Használd egészséggel!

Puszi: Eszter

Küçük çirak

Megint egy Törökországbeli szerintem klassz dologgal szeretnélek benneteket megismertetni. Nagyon korán feltűnt, hogy az országban ebben mil...